Czego nauczysz się, wybierając tę specjalność?
- Tworzyć oferty dla kooperantów.
- Używać informatycznych narzędzi zarządzania hotelem
- Korzystać z nowoczesnej komunikacji marketingowej w hotelu.
- Analizować rynek usług hotelarskich i gastronomicznych.
- Orientować się w podstawach prawnych i sanitarnych prowadzenia gastronomii.
- Poznasz tajniki prowadzenia hotelu.
- Dowiesz się jak przygotować strategię promocji hotelu oraz restauracji.
- Opanujesz analizowanie rynku usług gastronomicznych.
- Poznasz wszystkie aspekty skutecznego zarządzania jakością usług hotelowych.

Praca dla Ciebie:
- pracownik recepcji hotelowej
- menedżer restauracji
- kierownik hotelu
- specjalista ds. organizacji konferencji i kongresów
- specjalista ds. obsługi cateringowej.

Wybrane przedmioty specjalnościowe:
- organizacja i ekonomika przedsiębiorstwa hotelarskiego i gastronomicznego
- zarządzanie hotelami i restauracjami
- usługi hotelarsko-gastronomiczne
- zasady zbiorowego żywienia i towaroznawstwo produktów spożywczych
- systemy hotelowe.

Nie czekaj, zapisz się online. Pierwsi korzystają najwięcej!
do 27 maja
czesne już od
430 zł
363 zł
miesięcznie
Zapisując się do 27 maja, zyskujesz:
- 800 zł dzięki zniżce w czesnym, która na studiach I stopnia rozliczana jest na pierwszym roku studiów, obniżając proporcjonalnie każdą kolejną ratę czesnego.
- Dodatkowo jesteś zwolniony(-na) z opłaty wpisowej w wysokości 85 zł.
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 363 zł
Jeśli jesteś naszym absolwentem, zyskasz jeszcze więcej.
Twoja zniżka w czesnym wyniesie 1200 zł i będzie rozliczana jest na pierwszym roku studiów, obniżając proporcjonalnie każdą kolejną ratę czesnego.
Dodatkowo jesteś zwolniony(-na) z opłaty wpisowej w wysokości 85 zł.
Wykładowcy
Kontakt
Na Twoje pytania odpowie Biuro Rekrutacji - studia I stopnia, jednolite studia magisterskie, studia II stopnia [Targówek]
Pokój 009
Łabiszyńska 25
03-204 Warszawa
Telefon:
22 256 23 04
Godziny otwarcia:
- pn-pt: 08:00 - 16:00