Czego nauczysz się, wybierając tę specjalność?
- Tworzyć oferty dla kooperantów.
- Używać informatycznych narzędzi zarządzania hotelem
- Korzystać z nowoczesnej komunikacji marketingowej w hotelu.
- Analizować rynek usług hotelarskich i gastronomicznych.
- Orientować się w podstawach prawnych i sanitarnych prowadzenia gastronomii.
- Poznasz tajniki prowadzenia hotelu.
- Dowiesz się jak przygotować strategię promocji hotelu oraz restauracji.
- Opanujesz analizowanie rynku usług gastronomicznych.
- Poznasz wszystkie aspekty skutecznego zarządzania jakością usług hotelowych.
Praca dla Ciebie:
- pracownik recepcji hotelowej
- menedżer restauracji
- kierownik hotelu
- specjalista ds. organizacji konferencji i kongresów
- specjalista ds. obsługi cateringowej.
Wybrane przedmioty specjalnościowe:
- organizacja i ekonomika przedsiębiorstwa hotelarskiego i gastronomicznego
- zarządzanie hotelami i restauracjami
- usługi hotelarsko-gastronomiczne
- zasady zbiorowego żywienia i towaroznawstwo produktów spożywczych
- systemy hotelowe.
Wykładowcy
Kontakt
Na Twoje pytania odpowie Biuro Rekrutacji - studia I stopnia, jednolite studia magisterskie, studia II stopnia
nie zapomnij pobrać biletu w systemie kolejkowym
Łabiszyńska 25
03-204 Warszawa
E-mail:
rekrutacja@warszawa.merito.pl
Telefon:
22 256 23 04
Godziny otwarcia:
- pn-pt: 08:00 - 16:00